Palvelumme

Monipuoliset painotuotepalvelut Tampereelta kaikkialle Suomeen.

Olemme vuosien aikana kartuttaneet ammattitaitoamme kovalla työllä ja jatkuvalla halulla uudistua ja kehittää toimintaamme.

Ammattitaitomme näkyy jatkuvasti korkealaatuisena lopputuloksena, täsmällisinä toimitusaikoina ja monina tyytyväisinä asiakkaina Tampereen alueella ja muualla Suomessa.

Toimintamme ytimessä on joustavuus sekä nopea reagointi – palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa painotuotetarpeissa.

Viestipainossa suunnittelemme ja toteutamme tilaisuuteesi sopivat kutsut sekä kortit, oli sitten kyseessä esimerkiksi hautajais- tai häätilaisuus. Meiltä saat myös osoitteiden ylläpitoon ja tulostukseen liittyvät palvelut.

Pystymme toteuttamaan laadukkaat erikoistyöt, sillä konekannastamme löytyvät offsetrotaatio, liimasidonta-, laminointi- ja digitaalipainokoneet sekä lisäksi muita jälkikäsittelykoneita.

 

Arkea ja juhlaa tukevat painopalvelut ja printtituotteet

Viestipainon palveluvalikoimaan kuuluu laaja kokonaisuus painotuotteita. Halutessasi saat meiltä kokonaispaketin aina suunnittelusta tulostukseen sekä postitukseen.

 

Erityisosaamista kirjojen painatuksessa

Erilaisten kirjojen painatus on erikoisalaamme. Hoidamme halutessasi kirjojen painatuksen käsikirjoituksesta painovalmiiksi. Meiltä saat sekä kova- että pehmeäkantiset kirjat sekä pienissä – että suurissa painosmäärissä.

 

Palveluja yhdistyksille ja seuroille

Tarjoamme järjestöille ja seuroille palveluja, joiden avulla jäsenrekisteri-, jäsenmaksu- ja jäsenlehtiasiat hoituvat helposti. Painamme jäsenkortit ja tarvittaessa myös suunnittelemme ne valintasi mukaan joko muovista tai kartongista. Tarjoamme säänkestävät numerolaput, jotka ovat käteviä kilpailuissa ja ulkotapahtumissa. Teemme laput haluamassasi koossa, ja niihin voidaan lisätä myös sponsorilogoja.

 

Räätälöidyt ratkaisut

Monipuolisesta palveluvalikoimastamme löydämme ratkaisun yllättäviinkin tarpeisiin. Kauttamme saat esimerkiksi festareille rannekkeet, banderollit, beachflagit tai vaikkapa lavaverhot. Ole rohkeasti yhteyksissä ja suunnitellaan tilaisuuteenne sopivat kokonaisuudet.

 

Pienet ja suuret painomäärät – nopeasti

Toteutamme painotarpeesi niin suurelle kuin pienellekin painosmäärälle. Meillä hoituu myös painotuotteiden varastointi.

Tarrat

Tarjoamme painetut ja painamattomat tarrat eri tarkoituksiin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tarjolla on monia kokoja ja laatuja, esim. etiketit, ikkunateippaukset ja tuotetarrat.

Esitteet

Valmistamme esitteet yrityksille ja yhdistyksille. Pienet painoerät painamme nopeasti digitaalipainossa ja suurempiin painoeriin käytämme offsetpainokonetta. Avustamme tarvittaessa aineistojen teossa ja muokkauksessa painokuntoon.

Kirjat

Valmistamme paljon erilaisia kirjoja. Koko, materiaali ja sivumäärät ovat asiakkaan itse valittavissa. Sidontana voi olla liimasidonta, kovakansisidonta tai wire-sidonta. Tarvittaessa hoidamme sivutaiton tilaajan teksteistä ja kuvista, jotka voivat olla tiedostona tai paperikuvina.

Meiltä saat myös mm.

Käyntikortit

Toteutamme käyntikortit standardikoossa 90 x 50 mm, ja kortit painetaan 250 g/m² käyntikorttikartongille.

Tarpeidenne mukaan käyntikorteista voidaan tehdä myös toivomasi kokoiset. Valikoimiimme kuuluu myös erikoiskartonkeja, joten kortit voidaan painaa erilaisille vaihtoehdoille.

Käyntikortit toimitamme 200 kappaleen kartonkikoteloissa.

Kirjelomakkeet

Kirjelomakkeissa käytämme 80–90 g/m² preprint-paperia, jolloin painojälki on hyvää ja tulostus kunnollista laserprintterissäkin.

Lasku- ja tilisiirtolomakkeet

Lasku- ja tilisiirtolomakkeita valmistamme erikokoisina, yksiosaisina tai moniosaisina ja jäljentävinä. Asiakkaan halutessa tulostamme valmiisiin pohjiin asiakkaan tiedot ja esimerkiksi juoksevan viitenumeron.

Jätteensiirtoasiakirjat ja nuohouslomakkeet

Valittavanasi on useita valmiita malleja. Toteutamme myös yksilöllisiä ja räätälöityjä asiakirjoja ja lomakkeita.

Kirjekuoret​

Tarjoamme laajan valikoiman umpi- ja ikkunakuoria sekä tarrasuljenta- ja konepostituskuoria. Painamme yhdellä tai usealla värillä, myös läppään. Voit ostaa meiltä myös painamattomia kirjekuoria.

Tarrat​

Tarjoamme painetut ja painamattomat tarrat yrityksen eri tarkoituksiin, esim. etikettikäyttöön. Tarjolla on monia kokoja ja laatuja sisä- ja ulkokäyttöön. Tarran materiaali voi olla irrotettava ja muotoon leikkauskin onnistuu.

Folderit​

Foldereihin tarjoamme useita erilaisia rakenneratkaisuja sekä materiaalivaihtoehtoja.

Rahtikirjat​

Teemme kemiallisesti jäljentäviä rahtikirjoja SFS-standardin mukaisina tai asiakkaan omalla layoutilla. Rahtikirjoihin voidaan painaa jo valmiiksi esimerkiksi tiedot näkyviin. Juokseva numerointi ja viivakoodi ovat mahdollisia. Standardirahtikirjoja saat suoraan varastostamme.

Lehdet​

Lehdet kuuluvat vakiotuotteisiimme ja tuotamme jatkuvasti erikokoisia sekä erilaisista materiaaleista tehtyjä lehtiä.

Sidontamuotoina voidaan käyttää stiftausta tai liimasidontaa. Postitamme lehdet ja hoidamme postimaksut, jolloin asiakkaamme saa kaikki lehteen liittyvät kulut yhdellä laskulla.

Asiakas voi toimittaa meille osoitteiston esimerkiksi excel-taulukolla.

Muistathan, että yleishyödyllisen yhteisön (ry) vähintään neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden painaminen ja postitus ovat vapaat arvonlisäverosta.

Kirjat​

Valmistamme paljon erilaisia kirjoja. Koko, materiaali ja sivumäärät voivat olla lähes mitä vain. Sidontana voi olla liimasidonta, kovakansisidonta tai wire-sidonta. Tarvittaessa hoidamme sivutaiton tilaajan teksteistä ja kuvista, jotka voivat olla tiedostona tai paperikuvina.

​Esitteet​

Pienet painoerät painamme nopeasti digitaalipainossa ja suurempiin painoeriin käytämme offsetpainokonetta. Avustamme tarvittaessa aineistojen teossa ja muokkauksessa painokuntoon.

Henkilö- tai jäsenkortit ja tapahtumapassit​

Saat meiltä laadukkaat kortit kuten ID-kortit, jäsenkortit, asiakaskortit, pelaajakortit ja tapahtumapassit. Materiaaleina käytämme pesunkestävää muovia tai kartonkia joko laminoituna tai ilman. Meiltä myös tarvittavat pidikkeet klipsillä ja/tai kaulanauhalla.

Numerolaput ja kilpailunumerot​

Painamme numerolaput kilpailuihin ja tapahtumiin nopeasti ja laadukkaasti. Numerolappujen materiaali on säänkestävä muovisekoitteinen erikoispaperi. Koko ja painatus ovat vapaasti valittavissa. Kiinnitykseen tarvittavat hakaneulat saat myös meiltä.

Hääkutsut ja kutsukortit​

Voit valita hääkutsuille ja muille kutsukorteille painatuksen, koon ja materiaalit laajasta valikoimastamme.

Hautausohjelmat ​

Ladomme ja painamme myös hautausohjelmat ja muut ohjelmat.

Lukemisleikki​

Päiväkotien ja kirjastojen toivoma Lukemisleikki on saatavilla verkkokaupastamme!

Lukemisleikki on kokosanamenetelmään perustuva oppimateriaalipaketti, jonka avulla lukemaan oppiminen on paitsi helppoa myös hauskaa.

Lukemisleikin avulla lapsi oppii sanojen ja lauseiden merkityksiä, ja sitä on hyödynnetty myös aikuisten kielen opetuksessa.

Hääkutsut

Hääkutsut nopeasti ja edullisesti postitettuna.

Hääkutsupaketissa on kaikki, mitä tarvitset.

Paketin sisältö

Kutsukorttien koko 210 x 148 mm, pysty tai vaaka

Kortin materiaalina 250-300 g kartonki (helmiäisvalkokultainen tai -hopea, valkoinen sileä, silk tai liinapuristettu)

Kuoren koko 229 x 162 mm, materiaalina 120 g paperi (helmiäisvalkokultainen tai -hopea) tai 90 g valkoinen paperi

Yksi paperi- tai sähköinen vedos

Kutsukorttien tulostus (aineistona pdf-tiedosto)

Hinta: 99 € + 1,50 € / tulostettu kortti + kuori

Lisähintaan: infokortti (148 x 148 mm) tulostettuna 0,40 €/ kortti. muu kortti (210 x 297 mm) taitettuna puoliksi 0,70 €/ kortti

Alennus: standardikuori 1,00 € / kuori

Postitus: osoitetulostus, kuoritus, postiin toimitus ja kotimaan postimaksu 1,75 €/ kortti

Toimitus: Postipaketti 27 €, nouto toimipisteestämme ilmainen!
Hinnat sisältävät alv:n 24 %.
Toimitusaika noin 1viikko

Valmistamme myös räätälöityjä hääkutsuja!

Noutolaatikko 24h

Noutolaatikko sijaitsee päätyoven vieressä.

Lukon koodin saa tarvittaessa meiltä puhelimitse 044 3569440

tai sähköpostilla viestipaino@viestipaino.fi